Recepten
alle recepten

Aardpeer met zelfgemaakte yoghurtsaus, pesto, zoetzure paddenstoelen en coquilles

Header_Website_ChefsTable_kabeljauw_aardpeer

Bereiding en ingrediënten

  • Pesto
  • 40 gpeterselieshop
  • 40 gbasilicumshop
  • 20 gpijnboompittenshop
  • 0,5 elmosterdshop
  • 50 gParmezaanse kaasshop
  • 150 mlolijfolieshop
  • Yoghurtsaus
  • 200 mlyoghurtshop
  • 30 mlvissausshop
  • 20 mlworcestersausshop
  • 20 mlkarnemelkshop
  • 20 gbieslookshop
  • 20 gpeterselieshop
  • 1 teenknoflookshop
  • Zoetzure paddenstoelen
  • 125 gbundelzwamshop
  • 150 mlwitte wijn azijnshop
  • 150 gwater
  • 150 gsuikershop
  • Overig
  • 300 gaardpeershop
  • 8 stcoquillesshop
  • 1 bakjezorri cressshop
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de aardpeer en maak ze goed droog.  
  2. Rooster de aardperen in 30-35 minuten gaar in de oven.
  3. Meng de ingrediënten voor de pesto samen in een blender. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Pureer de ingrediënten voor de yoghurtsaus met een staafmixer. Hak vervolgens de kruiden fijn en voeg toe aan de yoghurtsaus.
  5. Snijd de bundelzwammen los en leg ze in een klein diep bakje.
  6. Kook de azijn, water en suiker op. Giet dit mengsel over de bundelzwammen. Dek het bakje af en laat de paddenstoelen garen.
  7. Bak de coquilles 2 -3 minuten aan beide kanten.
  8. Maak de aardperen aan met pesto en breng op smaak met zout en peper.
  9. Verdeel de zoetzure paddenstoelen, coquilles en aardpeer op het bord. Schenk de saus ernaast en garneer het gerecht met zorri cress.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen