Recepten
alle recepten

Bieslook pesto en rode kool chutney kaas dips

Kaasplank

Bereiding en ingrediënten

  • Bieslook pesto dip
  • 1 stbos bieslookshop
  • 2 stknoflookteenshop
  • 75 mlolijfolieshop
  • Rode kool chutney dip
  • 150 grode koolshop
  • 60 gsuikershop
  • 300 mlrode wijnshop
  • 20 g rozijnenshop
  • 4 sttakje tijmshop
  • 20 gbalsamicoshop
  • 30 gappelstroopshop
  • 1 elkaneelshop
  • 10 stkruidnagelshop

Bieslook pesto dip:

  1. Blancheer de bieslook en leg het in ijswater.
  2. Knijp de bieslook goed uit zodat het meeste water eruit is.
  3. Pureer de bieslook met de knoflooktenen en de olijfolie tot een glad mengsel.
  4. Breng op smaak met zout en peper.

Rode kool chutney dip:

  1. Snijd de rode kool in kleine blokjes.
  2. Laat dit inkoken samen met de rest van de ingrediënten totdat je een mooie chutney hebt.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen