Recepten
alle recepten

Caprese Hotdog

Coertjens

Bereiding en ingrediënten

  • 1 stTheo bun
  • 1 stCoertjens hotdog
  • 40 ggele en rode snoeptomaatjes
  • 15 gBresc tomatenchutney
  • 30 gRemia pesto mayonaise
  • 8 gnacho cheese chips
  • 15 gmini mozzarella

Caprese hotdog

Bereiding:
1. Halveer de gele en rode tomaatjes en maak deze aan met de tomatenchutney.
2. Halveer de mini mozzarella en voeg toe aan de tomaten.
3. Snijd het hotdog broodje open en leg de hotdog erin en verdeel de tomaatjes en mozzarella over de hotdog.
4. Dresseer de pesto mayonaise over het geheel en maak af met de nacho cheese chips.

Tip: maak de tomatenchutney een dag van tevoren, zodat de smaken goed in kunnen trekken.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen