Recepten
alle recepten

Meat Rolls

Bereiding en ingrediënten

  • 100 grundergehakt
  • 20 gwortel (in blokjes)
  • 10 gsjalot (in blokjes)
  • 1 teenknoflook
  • 5 gbosui (gesneden)
  • 5 grozijnen
  • 2 tlkomijn
  • 1 tlras el hanout
  • 1 ggerookte paprikapoeder
  • 4 vellenfilodeeg
  • 20 gsriracha
  • 100 mlvloeibaar eiwit

Bereidingswijze

  1. 1. Hak knoflook fijn en verhit een pan op middelhoog vuur. Fruit hier de sjalotblokjes en gehakte knoflookteen in aan.
  2. 2. Voeg de wortelblokjes hier aan toe en blijf goed roeren. Voeg dan het gehakt en rozijnen toe en bak deze mooi bruin.
  3. 4. Voeg de specerijen en sriracha toe en blus het geheel af met 2 eetlepels water.
  4. 5. Voeg bosui toe en doe het vuur uit als het gehakt goed gaar en op smaak is.
  5. 6. Pak het eerste vel filodeeg en smeer in met vloeibaar eiwit. Herhaal dit 4x. Verdeel daarna het gehaktmengsel over de vellen filodeeg en rol dit zo strak mogelijk op.
  6. 7. Frituur de rol op 170 graden tot het goudbruin en krokant is. Serveer de rol met saus naar keuze.
Chefs tip

Tip: kerrie mayonaise, chilli saus, en andalouse saus passen hier heel goed bij!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen