Recepten
alle recepten

Oesterzwammen met hoisin

Oesterzwammen

Bereiding en ingrediënten

  • 750 goesterzwammenshop
  • 300 gKikkererwtmeelshop
  • 300 mlbruiswatershop
  • 1 elzoutshop
  • 1 elgemalen komijnshop
  • 1 elzwarte pepershop
  • 2 eelhoisinshop
  1. Scheur de oesterzwammen tot reepjes. Niet te dun, niet te dik. 
  2. Meng de kikkererwtenmeel met de specerijen en het zout.
  3. Voeg 2/3e van het water toe en roer het geheel even goed door met een garde. Als het mengsel nog te dik is, voeg nog wat extra water toe. 
  4. Haal dan de reepjes oesterzwam door het beslag. Frituur de reepjes in een voorverwarmde frituur á 180 graden tot ze goudbruin zijn.
  5. Smeer de krokante oesterzwammen in met hoisin en serveer op een pita, flatbread, salade of iets anders naar keuze.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen