Recepten
alle recepten

Orzo garnalen

Orzo garnalen

Bereiding en ingrediënten

  • 1 strode uishop
  • 3 tenenknoflookshop
  • 3 blaadjessalieshop
  • 30 gtomatenpureeshop
  • 800 ggepelde tomatenshop
  • 150 mlrode wijnshop
  • 0,5 elgerookte paprikapoedershop
  • 300 ggarnalenshop
  • 800 gorzoshop
  1. Breng een pan water aan de kook en kook de orzo gaar. 
  2. Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
  3. Snij de blaadjes salie zo fijn mogelijk.
  4. Draai gepelde tomaten glad met een staafmixer.
  5. Fruit de ui, knoflook en salie aan in een pan en voeg de tomatenpuree toe. Ontzuur dit even.
  6. Voeg dan de gerookte paprikapoeder toe en laat dit even kort myoteren.
  7. Voeg dan de rode wijn toe en laat het even goed koken zodat al het alcohol verdampt.
  8. Voeg dan de gepelde tomaten toe en laat dit even pruttelen.
  9. Bak de garnalen een pannetje met een beetje olie, zout en peper.
  10. Meng dan de gekookte orzo met de saus en garnalen.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen