Recepten
alle recepten

Pasta pistachepesto

Pasta pistache

Bereiding en ingrediënten

  • 100 gpistacheshop
  • 90 gParmezaanse kaasshop
  • 2 bossenbasilicumshop
  • 1 bospeterselieshop
  • 60 gpijnboompittenshop
  • 400 mlolijfolieshop
  • 1 kgrigatoni pastashop
  • 1 bolburratashop
  1. Snij de basilicum en peterselie in grove stukken.
  2. Doe de basilicum, peterselie, pistache, pijnboompitten, olijfolie en Parmezaanse kaas in de blender.
  3. Breng de pesto op smaak met zout en peper.
  4. Breng een pan water aan de kook en kook de rigatoni tot deze beetgaar(al dente) is.
  5. Maak de burrata aan met een beetje olijfolie, zout en peper.
  6. Giet de pasta af en meng de pasta met de pesto tot een smeuïg geheel.
  7. Verdeel de burrata over de pasta.
  8. Garneer het gerecht met stukjes pistache en chilivlokken.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen