Recepten
alle recepten

Pimiento de Padrón

Bereiding en ingrediënten

  • 1 kggroene pepersshop
  • 400 gsuikershop
  • 800 mlnatuurazijnshop
  • 1 stsjalotshop
  • 7 stknoflooktenenshop

Bereidingswijze

  1. Snij de steeltjes van de groene pepers af. 
  2. Snij de sjalot en knoflook grof. 
  3. Giet water, azijn en suiker in een pan en breng dit aan de kook
  4. Doe de groene pepers in een weckpot en giet het hete vocht eroverheen. 
  5. Laat de pepers minimaal 2 weken staan én smullen maar!
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen