Recepten
alle recepten

Zeeduivelmoot

Zeeduivel

Bereiding en ingrediënten

  • 4 stzeeduivelfiletshop
  • 120 groombotershop
  • 20 ggrove mosterdshop
  • 30 gpeterselieshop
  • 40 gkappertjesshop
  • 2 sttomaatshop
  • 0,5 stsjalotshop

1. Verhit de boter in een pannetje totdat het gaat bruisen en kleuren. Laat de boter kleuren tot hij mooi goudbruin is.
2. Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Hak vervolgens de kappertjes en peterselie.
3. Snijd het vruchtvlees uit de tomaten en snijd de tomaat vervolgens in blokjes (concassee).
4. Meng de kappertjes, peterselie, tomaat en sjalot met de boter en breng op smaak met zout en peper.
5. Bak de zeeduivel gaar in een pannetje met olie.
6. Leg de zeeduivel op een bord en schep de boter met vulling eroverheen.
7. Serveer eventueel met een frisse radijssalade.

Wijntip

OOSTENRIJK | STEIERMARK
Illyr Südsteiermark DAC
Muster.Gamlitz
SAUVIGNON BLANC
Bestel de wijn in onze webshop
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen